У Дніпропетровській області чоловік закликав Росію наносити ракетні удари по правоохоронцям

У Дніпропетровській області чоловік закликав Росію наносити ракетні удари по правоохоронцям -

У Дніпропетровській області чоловік закликав Росію наносити ракетні удари по правоохоронцям - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Події
29 вересня 2023 16:34

Агітатор з Кам’янського закликав РФ наносити ракетні удари по правоохоронцям.

За матеріалами Служби безпеки засуджено ворожого агітатора, який у соцмережах закликав ворога наносити ракетні удари по адмінбудівлям правоохоронців на Дніпропетровщині.

Зловмисником виявився мешканець Кам’янського, який дотримувався проросійських поглядів. Він активно використовував Інтернет для просування меседжів спортивної тематики, але останнім часом в нього почали з’являтися і антиукраїнські наративи.

У Дніпропетровській області чоловік закликав Росію наносити ракетні удари по правоохоронцям -У Дніпропетровській області чоловік закликав Росію наносити ракетні удари по правоохоронцям - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

В одній з публікацій, викладеній на його власній сторінці у соціальній мережі "Instagram" влітку 2023 року, він схвально висловився з приводу влучання ракети в адміністративну будівлю Служби безпеки України в області. Крім того, російський прихильник через власний акаунт розмістив відеозвернення, де підтвердив своє авторство у дописі і закликав РФ і надалі наносити ракетні удари по місцям дислокації співробітників правоохоронного блоку.

У Дніпропетровській області чоловік закликав Росію наносити ракетні удари по правоохоронцям -У Дніпропетровській області чоловік закликав Росію наносити ракетні удари по правоохоронцям - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Баглійським районним судом міста Дніпродзержинська проросійського агітатора визнано винним за статтею 436-2 Кримінального кодексу України(Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України). Йому призначено покарання у вигляді 3 років обмеження волі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах