Заступниці мера Дніпра повідомили про підозру: заволодіння майже 1 мільйону гривень під час ремонту в школі

Заступниці мера Дніпра повідомили про підозру: заволодіння майже 1 мільйону гривень під час ремонту в школі -

Заступниці мера Дніпра повідомили про підозру: заволодіння майже 1 мільйону гривень під час ремонту в школі - фото: t.me/pgo_gov_ua

Події
16 вересня 2023 13:24

Заступниці мера Дніпра та підряднику повідомили про підозру у розтраті, привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах та службове підроблення.

Дніпропетровська обласна прокуратура повідомляє, що департамент міської ради уклав з підприємством-підрядником ряд договорів про проведення будівельних робіт з капітального ремонту даху однієї із шкіл міста. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після виконання ремонтних робіт директор підприємства вніс у кошторисну документацію ціни на будматеріали, які в два рази перевищують ринкові. Попри це, заступниця мера підписала акти та скріпила печаткою.

Заступниці мера Дніпра та підряднику повідомлено про підозру -Заступниці мера Дніпра та підряднику повідомлено про підозру - фото: t.me/pgo_gov_ua

Таким чином на рахунок приватного підприємства безпідставно перераховано майже один мільйон гривень з міського бюджету.

Заступниці мера Дніпра та підряднику повідомлено про підозру -Заступниці мера Дніпра та підряднику повідомлено про підозру - фото: t.me/pgo_gov_ua

Їм інкримінують розтрату, привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах та службове підроблення.

Правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів, у приміщеннях міськради та підприємства. Наразі триває слідство.

Нагадуємо, раніше Vgorode інформував жінці, яка знаходилась в автомобілі чоловіка, застреленого патрульним, повідомили про підозру та 15 вересня обрано запобіжний захід.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах