У Дніпрі від численних ножових поранень загинув відомий музикант

У Дніпрі від численних ножових поранень загинув відомий музикант -

У Дніпрі від численних ножових поранень загинув відомий музикант - фото: facebook.com/DnipropetrovskPhilharmonic

Події
10 вересня 2023 15:38

У Дніпрі загинув відомий музикант Олександр Петров, який багато років працював у Дніпровській філармонія імені Леоніда Когана.

Тіло талановитого дніпрянина з численними ножовими пораненнями знайшли у власній квартирі на вулиці Немировича-Данченка.

- Олександра поважали безумовно всі. За всі його людські якості, чесність, порядність, готовність завжди прийти на допомогу, за його відношення до своєї справи. Його оркестровки та твори завжди будуть жити та виконуватись, - розповіли колеги музиканта на сторінці філармонії в соцмережах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Більш ніж 20 років його життя було пов'язано з роботою в Дніропетровській філармонії. Ще зовсім юнаком, студентом він прийшов працювати в оркестр, досконало грав на трубі, був робочим сцени, бібліотекарем, разом з цим був викладачем у музичній школі, консерваторії, мав вищу категорію вчителя.

Також він був аранжувальником, композитором та диригентом, працював в багатьох музичних проектах. Залишався вірним музиці, втілював свої проєкти і мрії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах