Суд переніс розгляд скарги дніпровського олігарха Коломойського: дата

Суд переніс розгляд скарги дніпровського олігарха Коломойського: дата -

Суд переніс розгляд скарги дніпровського олігарха Коломойського: дата - фото: ukrinform.ua

Події
06 вересня 2023 14:34

Апеляційний суд переніс на 25 вересня розгляд скарги дніпровського олігарха Ігоря Коломойського на обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 509 мільйонів гривень.

Причиною перенесення дати послугувало те, що матеріали справи з Шевченківського райсуду столиці ще не надійшли. Про це повідомив головуючий колегії суддів Віктор Глиняний, передає Укрінформ.

- У зв'язку з тим, що повний текст рішення Шевченківського райсуду столиці буде оголошено сьогодні о 12 годині і відповідно до суду не надійшли матеріали справи, суд вважає за необхідне перенести засідання на 25 вересня о 12:40, - сказав суддя Глиняний.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Адвокати олігарха протестували проти цієї дати через те, що їх підзахисний весь цей час буде вимушений перебувати у слідчому ізоляторі.

На засідання суду Коломойського не було. На запитання судді, чому олігарха немає у залі суду, прокурор Офісу генпрокурора Павло Олеша відповів, що йому про це нічого не відомо.

Варто зазначити, що адвокат олігарха Олександр Лисак повідомив, що ще 5 вересня Коломойський висловлював бажання прибути на судове засідання.

Після оголошення даного рішення суду адвокати повідомили журналістам про вирогідність того, що до 25 вересня Коломойський не вноситиме заставу і перебуватиме у СІЗО, оскільки вважає рішення суду першої інстанції про обрання йому запобіжного заходу необґрунтованим і хоче дочекатися рішення апеляції.

Нагадаємо, раніше Vgorode інформував про те, що СБУ оголосила відомому бізнесмену Ігорю Коломойському про підозру у відмиванні грошей та шахрайстві. Триває розслідування.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах