Після стрільби у Дніпрі колишній нардеп Кириленко прирівняв жінок поліцейських до повій

Після стрільби у Дніпрі колишній нардеп Кириленко прирівняв жінок поліцейських до повій -

Після стрільби у Дніпрі колишній нардеп Кириленко прирівняв жінок поліцейських до повій - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
31 серпня 2023 17:50

Колишній нардеп Павло Кириленко висловився про інцидент у Дніпрі, коли патрульний поліцейський застосував зброю, через що у мережі спалахнув  скандал.

Стрілянина у Дніпрі не лишила байдужим жодного українця і більшість громадян зійшлися на тому, що патрульні вчинили правильно, бо неадекватний та п'яний водій становив небезпеку не тільки для поліцейських, а й для всіх людей навколо. Але є і інша думка. Дехто вважає, що поліція перевищила свої повноваження та не мала застосовувати зброю.

Але усі негативні дописи перевершив екс-нардеп Павло Кириленко. Він розкритикував переформатування національної поліції, а після - порівняв жінок-патрульних з повіями.

- Візьмемо хоч би той факт, що тепер екіпажі патрульні поліції формуються зазвичай з пари - чоловіка та жінки. Все як заповідали дегенератки Клара Цеткін та Роза Люксембург. Ну на якого лисого в екіпажі поліції тепер мають бути жінки? Не буду розповідати, що місце жінки - Kinder, Küche, Kirche. Є дійсно заняття та професії де жінка може себе розкрити або підкреслити свою жіночність. Але яка така ефективність та користь від жінки в патрульному екіпажі поліції? Щоб її напарнику не було сумно і не треба було користуватися послугами повій під час роботи?, - пише Кириленко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Він додав, що патрульний відкрив вогонь виключно аби похизуватися перед своєю напарницею, бо, мовляв, не хотів зганьбитися в очах своєї емансипованої напарниці, яка для нього в глибині підсвідомості завжди залишатиметься жінкою, бо така природа людини, такими нас створив Бог.

Наостанок Кириленко попросив повернути "ментів часу кучми-януковича" і злочинності, на його думку, стане менше, а справедливості більше.

Українці, ясна річ, на такі висловлювання відреагували дуже неативно. На екс-нардепа висипалося чимало гніву громадян. Він навіть закрив коментарі до свого допису. Але деякі коментарі збереглися:

Після стрільби у Дніпрі колишній нардеп Кириленко прирівняв жінок поліцейських до повій фото 1Після стрільби у Дніпрі колишній нардеп Кириленко прирівняв жінок поліцейських до повій фото 1

Після стрільби у Дніпрі колишній нардеп Кириленко прирівняв жінок поліцейських до повій фото 2 1Після стрільби у Дніпрі колишній нардеп Кириленко прирівняв жінок поліцейських до повій фото 2

Після стрільби у Дніпрі колишній нардеп Кириленко прирівняв жінок поліцейських до повій фото 3 2Після стрільби у Дніпрі колишній нардеп Кириленко прирівняв жінок поліцейських до повій фото 3

Нагадаємо, 29 серпня у Дніпрі сталася стрілянина на проспекті Івана Мазепи. Патрульний вистрілив у чоловіка внаслідок чого той загинув. 

Як повідомила прокуратура Дніпропетровської області, в одному із районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти. На вимогу вийти із авто водій та пасажири відмовились. 

Правоохоронці почали силою витягували потерпілих із авто та використали газовий балончик.  Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину пасажиру. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці.  

Причетного до перевищення службових повноважень правоохоронця затримано, вирішується питання щодо повідомлення про підозру. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах