У Дніпропетровській області на глибині 265 метрів освятили каплицю

У Дніпропетровській області на глибині 265 метрів освятили каплицю -

У Дніпропетровській області на глибині 265 метрів освятили каплицю - фото: region.dp.ua

Події
27 серпня 2023 13:04

У Дніпропетровській області відбулось освячення каплиці під землею в шахті на глибині 265 метрів.

Як повідомив "Дніпро Регіон", на Дніпропетровщині днями відбулось освячення каплиці святої великомучениці Варвари. Каплиця зходиться на глибині 265 метрів під землею в шахті Дніпровська Синельниківського району.

У Дніпропетровській області на глибині 265 метрів освятили каплицю -У Дніпропетровській області на глибині 265 метрів освятили каплицю - фото: region.dp.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

25 серпня 2023 року, з благословення Високопреосвященнійшого Архієпископа Дніпровського і Січеславського Симеона, і на запрошення керівника Олександра Анатолійовича Ангеловського, шахти Дніпровська, що у Синельниківсьому районі, священнослужителі єпархії ієрей Владислав Тимофієв та ієрей Олег Тимофієв звершили освячення каплиці на честь святої великомучениці Варвари.

У Дніпропетровській області на глибині 265 метрів освятили каплицю -У Дніпропетровській області на глибині 265 метрів освятили каплицю - фото: region.dp.ua

Каплиця розташована в самій шахті, на глибині більше 265 метрів, відтепер у ній будуть молитись шахтарі. Шахту освячено на честь святої Варвари, яку шахтарі вважають своєю небесною покровителькою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах