У Дніпропетровській області чоловік помстився колишній дружині, кинувши у вікно бойову гранату

У Дніпропетровській області чоловік помстився колишній дружині, кинувши у вікно бойову гранату -

У Дніпропетровській області чоловік помстився колишній дружині, кинувши у вікно бойову гранату - фото: gettyimages/moorsky

Події
13 серпня 2023 14:19

У Кам’янському чоловік кинув бойову гранату у вікно квартири. Жінці, яка там знаходилася відірвало пару нижніх кінцівок.

Сьогодні в місті Камʼянське ніч була неспокійною. До центральної обласної диспетчерської 103 надійшов виклик про вибух в квартирі.

На виклик терміново виїхала бригада інтенсивної терапії Центральної підстанції Камʼянської станції обласного центру ЕМД та медицини катастроф. На місці зʼясовано, що чоловік вирішив помститися колишній дружині і кинув у вікно бойову гранату. Наслідки були жахливі: жінці 27 років відірвало дві ноги. Відразу розпочато надання екстреної медичної допомоги в повному обсязі: накладені турнікети на кінцівки, внутрішньовенний доступ, знеболення, сангера, інфузія розчинів.

За діагнозом медиків: Вибухова політравма. Травматичнаампутація нижніх кінцівок на рівні середньої третини гомілок. Опіки нижніх кінцівок і нижньої половини тулуба І-ІІ ступеню. Шок. Постраждалу госпіталізували до Камʼянської ЛШМД.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомляють у Кам'янському райуправлінні поліції, правоохоронці затримали 24-річного чоловіка, якому повідомили про підозру у скоєнні замаху на вбивство. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Також триває досудове розслідування по кримінальному провадженню за частиною статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах