Снайпери Дніпровської бригади розповіли, як знищують російських окупантів

Снайпери Дніпровської бригади розповіли, як знищують російських окупантів -

Снайпери Дніпровської бригади розповіли, як знищують російських окупантів - фото: facebook.com/dshv25opdbr

Події
11 серпня 2023 14:34

Снайпери 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України розказали як знищують російських окупантів, на одному з найбільш гарячих напрямків.

Один із снайперів розповів про свій крайній вихід: приїхавши в зону, де вони мали працювати помітили ворога в українській формі але шеврони і пов'язки були російські. Перший тиждень ворог почував себе дуже вільно почували, потім вони вже почали трохи маскуватися і коли снайпери виїжджали, то військові РФ тільки вийшовши з бліндажа одразу падали і просто повзали в траві.

Загалом, за три місяці активних дій, на рахунку підрозділу снайперів - понад сотню підтверджених цілей. Серед знищених окупантів є також і снайпера противника. Останніх виявляють та знищують мінометним вогнем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За словами снайперів-десантників, під час штурму українських позицій піхотою окупантів, їхнім влучним вогнем було відразу знищено лише декількох загарбників - кулеметника, командира та гранатометника, відповідно штурм захлинувся.

Снайпери Січеславської бригади ДШВ ЗС України вважають, що чим більше ворогів буде знищено, тим швидше закінчиться війна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах