У Дніпропетровській області судитимуть чоловіків, які продавали неіснуючі товари

У Дніпропетровській області судитимуть чоловіків, які продавали неіснуючі товари -

У Дніпропетровській області судитимуть чоловіків, які продавали неіснуючі товари - фото: dnipr.gp.gov.uа

Події
07 серпня 2023 15:57

На Дніпропетровщині судитимуть трьох учасників організованої групи, які продавали неіснуючі товари по всій країні.

Прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої групи за фактом шахрайства (частина 3, 4 статті 190 Кримінального Кодексу України). Розслідуванням встановлено, що усі учасники злочинної групи - жителі міста Кам’янське.

У Дніпропетровській області судитимуть чоловіків, які продавали неіснуючі товари -У Дніпропетровській області судитимуть чоловіків, які продавали неіснуючі товари - фото: dnipr.gp.gov.uа

Обвинувачені розміщували на відомих торговельних Інтернет-майданчиках оголошення про продаж комп'ютерної, побутової техніки та генераторів за найбільш привабливою ціною. Для протиправної діяльності вони орендували офісне приміщення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Потенційні покупці здійснювали передплату за товар на банківські картки шахраїв, однак не отримували його. У такий спосіб обвинувачені ошукали понад 60 людей з різних областей України. Сума збитків становить майже мільйон гривень.

У Дніпропетровській області судитимуть чоловіків, які продавали неіснуючі товари -У Дніпропетровській області судитимуть чоловіків, які продавали неіснуючі товари - фото: dnipr.gp.gov.uа

Правоохоронці провели понад 10 обшуків за місцями проживання учасників групи вилучено банківські карти, телефони, сім-картки, грошові кошти, чорнові записи.

Чоловіків було викрито у березні 2023 року. Наразі вони перебувають під вартою. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на їх нерухоме майно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в:

Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах