В Україні можуть почати штрафувати водіїв, які порушують допустимий рівень шуму під час їзди за кермом

В Україні можуть почати штрафувати водіїв, які порушують допустимий рівень шуму під час їзди за кермом -

В Україні можуть почати штрафувати водіїв, які порушують допустимий рівень шуму під час їзди за кермом - фото: krot.info

Події
05 серпня 2023 15:53

В Україні розглядається законопроєкт, згідно з яким водіям, які під час їзди порушують допустимий рівень шуму, можуть виписати штраф.

У Верховній Раді України опрацьовується законопроєкт, яким пропонується введення покарань за керування або експлуатацію транспортних засобів із перевищенням допустимого рівня шуму.

За перевищення шуму пропонують встановити штраф у розмірі 17 тисяч гривень та 34 тисяч гривень у випадку повторення з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 6 місяців.

В Україні розглядається законопроєкт, згідно з яким можуть почати штрафувати водіїв за перевищення шуму за кермом -В Україні розглядається законопроєкт, згідно з яким можуть почати штрафувати водіїв за перевищення шуму за кермом - фото: krot.info

У випадку першого порушення розглядом справ займатиметься поліція, у випадку повторного - суд.

Варто зазначити, що ця заборона, згідно внесеного до ВРУ законопроєкту, поширюватиметься виключно на межі населених пунктів.

Нагадуємо, раніше Vgorode повідомляв, що набрав чинності Закон України, який передбачає штрафування екзаменаторів та інструкторів за порушення підготовки водіїв та дозволяє самопідготовку. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах