У Дніпропетровській області вночі вирувала негода: які наслідки

У Дніпропетровській області вночі вирувала негода: які наслідки -

У Дніпропетровській області вночі вирувала негода: які наслідки - фото: gettyimages/Santiago Urquijo

Події
28 липня 2023 11:29

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі усувають наслідки негоди, що вирувала в області з вечора 27 липня. Ремонтні роботи тривають, щоб якомога швидше повернути світло в усі домівки мешканців Дніпропетровської області.

Ввечері четверга Дніпропетровщиною пройшлася сильна злива з градом та шквалами вітру. У деяких містах та районах зникло світло через обірвані деревами лінії електропередач. Найбільше постраждали від негоди Дніпро та Дніпровський район, а також Павлоградський та Новомосковський райони.
Протягом ночі аварійним брагадам ДТЕК Дніпровські електромережі вдалося відновити електропостачання для 19 тисяч родин. Без світла ще залишається 66 тисяч осель у 165 населених пунктах області. Пошкоджено 1547 трансформаторних підстанцій та 86 ліній електропередач.

Для оперативної ліквідації аварій на мережі через наслідки негоди задіяно 120 бригад ДТЕК Дніпровські електромережі. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло в кожну домівку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Поки що негода тримається на території Дніпропетровьскої області і за прогнозами синоптиків сильні дощі та грози будуть присутні в регіоні до кінця дня 28 липня.

Нагадаємо правила безпеки під час негоди:

• під час сильного вітру потрібно уникати ліній електропередачі
• не наближатися до оголених проводів та обірваних ліній та ні в якому разі не торкатися їх.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах