Водій маршрутки Дніпро-Курахове не пустив до салону військового, якому не вистачило на квиток

Водій маршрутки Дніпро-Курахове не пустив до салону військового, якому не вистачило на квиток.

Водій маршрутки Дніпро-Курахове не пустив до салону військового, якому не вистачило на квиток.

Події
24 липня 2023 10:34

У маршрутці "Дніпро-Покровська-Селідово-Курахове" стався скандал - водій не пустив до салону військового, якому не вистачило грошей на проїзд.

Як розповіла дніпрянка Анна Бабенко, це сталося 20 липня. Мікроавтобус їхав із залізниці у Дніпрі, заїжджаючи на автостанцію. Добравши людей, водій почав їхати, але тоді до нього підійшов військовий. Це був хлопчина у формі з важким рюкзаком.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У той момент водій уже поїхав від платформи, але ще швидко не рушив. Він приспустив скло і солдат йому сказав: "Підвези до Курахового, у мене всього 600 гривень, на касі на квиток не вистачає, у мене більше немає, а там мене солдати заберуть". Водій відповів: "Я не візьму тебе, тут всюди камери, не можна", – переказує розмову жінка-свідок.

За її словами, водій зачинив вікно та почав швидко їхати. У цей момент у салоні дівчина крикнула: "стійте, я додам йому скільки не вистачає, зупиніть маршрутку". Проте водій відповів, що йому за це потім буде штраф, і він не хоче виправдовуватися перед начальством.

Та сама маршрутка –Та сама маршрутка – фото: facebook.com/profile.php?id=100008080716494

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах