Уламок "Шахеда" впав на авто у Дніпропетровській області: двоє загиблих

Уламок "Шахеда" впав на авто на Дніпропетровщині: двоє загиблих - фото

Уламок "Шахеда" впав на авто на Дніпропетровщині: двоє загиблих - фото

Події
07 липня 2023 09:13

Нічна атака ворога на Дніпропетровщину призвела до знищення шести безпілотників. На жаль, внаслідок падіння уламку загинули люди.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВ Сергій Лісак, шість безпілотних літальних апаратів (БПЛА), відомих як "Шахеди", було збито. Уламки одного з них впали на автомобіль, який рухався трасою. Загинули двоє людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, атака ворога призвела до спалаху сухої трави. Рятувальники оперативно прибули на місце та успішно загасили пожежу.

В окремому інциденті ще один БПЛА потрапив приватним підприємством у Криворізькому районі, що призвело до займання. Полум'я охопило площу понад 100 квадратних метрів і досягло висоти 4 метри. Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь було ліквідовано без постраждалих.

Також селище Нікополь стало мішенню агресора. Він завдав удару з важкої артилерії. Незважаючи на інтенсивність обстрілу, мешканці міста не постраждали.

Уламок Уламок
Уламок Уламок

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах