У Дніпропетровській області затримали чотирьох колаборантів

У Дніпропетровській області затримали чотирьох колаборантів -

У Дніпропетровській області затримали чотирьох колаборантів - фото: t.me/gunpvdp

Події
29 червня 2023 18:24

Жителів Дніпропетровської області підозрюють у колабораційній діяльності. Вони поширювали у соцмережах дописи, які заперечували збройну агресію РФ, підтримували окупантів та дії їхньої армії.

У ГУНП у Дніпропетровській області розповіли, що у колабораціонізмі підозрюють двох чоловіків та двох жінок із Павлограда віком 35, 63, 65 та 69 років. Вони поширювали у соцмережі дописи, які заперечували збройну агресію РФ, підтримували Росію та дії ворожих військ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У середу, 21 червня, за місцями їх мешкання відбулися обшуки, в ході яких були вилучені речові докази – мобільні телефони та ноутбуки. Відомо, що вони поширювали у соціальній мережі дописи, які заперечували збройну агресію РФ, підтримували Росію та дії ворожих військ.

За цими фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтею колабораційна діяльність. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, що вчора пізно ввечері російські війська обстріляли Нікопольський район у Дніпропетровській області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах