У Дніпрі з’явилася інтерактивна мапа з розташуванням колонок та бочок з водою

У Дніпрі з’явилася інтерактивна мапа з розташуванням колонок та бочок з водою -

У Дніпрі з’явилася інтерактивна мапа з розташуванням колонок та бочок з водою - фото: dniprorada.gov.ua

Події
27 червня 2023 15:25

У Дніпрі на лівому березі облаштували 51 колонку з водою, а на правому березі – 22 колонки. Також по місту встановили 86 бочок.

У міській раді зазначили, що на випадок надзвичайної ситуації Дніпро забезпечений технічною водою. Так, на лівому березі встановили 51 колонку. На правому березі їх зробили на тих житломасивах, де рівень ґрунтових вод вищий – це ж/м Перемога та ж/м Червоний Камінь. Загалом там зробили 22 колонки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З кожної колонки беруться проби води для експертизи у сертифікованій лабораторії. Усі вони працюють справно: аби запустити колонку, достатньою всього від восьми до тринадцяти натискань.

Окрім колонок, на ж/м Придніпровськ та на правому березі у навчальних закладах розмістили бочки з технічною водою. Наразі їхня кількість налічує 86 штук. Раніше їх розміщували на вулиці, проте після випадків вандалізму з боку дніпрян бочки перенесли до шкіл. Цю воду можна використовувати тільки в технічних цілях.

Дізнатися, де розташовуються бочки та колонки з водою, можна за допомогою інтерактивної мапи. Її оновлюють, якщо з’являються нові точки. Зробити це можна за посиланням.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах