Тіло сховав у сміттєвому баку та каналізації: у Кривому Розі чоловік вбив та розчленував жінку

Тіло сховав у сміттєвому баку та каналізації: у Кривому Розі чоловік вбив та розчленував жінку -

Тіло сховав у сміттєвому баку та каналізації: у Кривому Розі чоловік вбив та розчленував жінку - фото: pexels.com

Події
27 червня 2023 14:49

У Дніпропетровській області винесли вирок чоловіку, який вбив та розчленував жінку. Прокурори наполягли на довічному позбавленні волі.

У квітні минулого року чоловік на зупинці громадського транспорту познайомився з жінкою. Потім він запросив її до себе додому. Там під дією алкоголю він вдарив її більше 17 разів кухонним ножем, розповіли у прокуратурі Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У подальшому він розчленував тіло вбитої на частини, склав у пакети і сховав до сміттєвого баку та каналізаційного колодязя на території Кривого Рогу. Раніше чоловік вже був засуджений за аналогічний злочин.

На суді чоловік визнав свою вину лише частково, але прокурор у суді першої інстанції повністю довів його винуватість. У листопаді 2022 року районний суд виніс йому вирок – довічне позбавлення волі. Цей вирок сторона захисту оскаржила в апеляційному порядку. Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, залишив без задоволення апеляційну скаргу захисника, а вирок суду першої інстанції – без змін.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах