Ліцей у Дніпропетровській області носитиме ім’я загиблого заступника глави МВС

Ліцей у Дніпропетровській області носитиме ім’я загиблого заступника глави МВС -

Ліцей у Дніпропетровській області носитиме ім’я загиблого заступника глави МВС - фото: slovoidilo.ua

Події
27 червня 2023 13:37

У Павлограді у Дніпропетровській області планують місцевий ліцей перейменують на честь Євгенія Єніна – заступника глави Міністерства внутрішніх справ, який загинув у січні.

Як повідомили у міській раді Павлограда, ім’я Євгенія Єніна носитиме ліцей №9. Він навчався саме у цьому закладі. Відповідні дані внесли до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб та громадських формувань.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Влітку 2022 року Євген Єнін відвідав ліцей і на дошці залишив напис: "Переможемо". Євген обіймав посаду першого заступника Міністра внутрішніх справ України з 6 вересня 2021 року по 18 січня 2023 року.

Життя Євгенія Єніна обірвалось через трагедію у Броварах у Київській області 18 січня цього року. Тоді гвинтокрил, на якому перебувало керівництво МВС, впав біля дитячого садка. Усього загинули 14 людей, серед них керівництво МВС України та 1 дитина, постраждали 25 людей, із них 11 дітей. В СБУ повідомляли, що розглядають декілька версій трагедії, серед яких: порушення правил польоту; технічна несправність гелікоптера; умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах