Чому у Дніпрі зупинять рух по вулиці Барикадній

Чому у Дніпрі зупинять рух по вулиці Барикадній -

Чому у Дніпрі зупинять рух по вулиці Барикадній - фото: dniprorada.gov.ua

Події
27 червня 2023 12:47

У Дніпрі по вулиці Барикадній – на ділянці від вулиці Якова Самарського до узвозу Крутогірного – ремонтують дорогу і тротуар.

У міській раді розповіли, що ще в 2020 році капітально відремонтували дорогу і тротуар на ділянці від вулиці Шолом-Алейхема до вулиці Якова Самарського. Нині ж роблять ділянку, яка залишалась невідремонтованою. Окрім укладання нового асфальтобетону, будуть замінені бордюри (близько 400 метрів), а також покриття на тротуарі. Загалом йдеться про ділянку завдовжки у 200 метрів, де заміні підлягає близько 1 тисяч 600 квадратних метрів покриття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через ремонт з 28 червня по 1 липня буде цілком перекрито рух на згаданій ділянці вулиці Барикадній.

Майстер дорожньої дільниці Дмитро Личко зазначив, що нині виконують підготовчі роботи. Там зняли старий шар асфальту на проїжджій частині, тротуарі, встановлюють нові бордюри. Спочатку зроблять тротуар, а потім і дорогу.

Нагадаємо, що з 1 липня буде перекрито рух по Крутогірному узвозу – від вулиці Ливарної до вулиці Барикадної. Це пов’язано з реконструкцією мереж дощової каналізації по вулиці Ливарній.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах