У Дніпрі розшукують зниклу 17-річну дівчину (оновлено)

У Дніпрі розшукують зниклу 17-річну дівчину -

У Дніпрі розшукують зниклу 17-річну дівчину - фото: t.me/gunpvdp

Події
26 червня 2023 11:21

Поліція Дніпра розшукує 17-річну Наталію Калинець. Місцевих жителів просять допомогти у пошуках.

Оновлено в 11:20: дівчину знайшли.

Учора, 25 червня, близько 20:00 дівчина пішла з дому по вулиці Робочій. Додому вона досі не повернулася, повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області. Де вона зараз і що з нею – невідомо.

Наталі на вигляд 16-17 років, зростом вона приблизно 160 сантиметрів. Дівчина худорлявої статури, у неї чорне волосся, а збоку вибриті виски. У неї карі очі. Коли її бачили востаннє, то вона була одягнена в чорні штани, футболку та жовті в’єтнамки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прохання до всіх, кому відома будь-яка інформація про місце перебування неповнолітньої дівчини, повідомити до поліції за телефонами: (098) 487 17 90 або "102".

Нагадаємо, що учора, 25 червня, у Дніпропетровській області сталася надзвичайна подія на воді. Близько 19:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Івашинівка Кам’янського району під час купання у ставку зник хлопець. На відстані десяти метрів від берега надзвичайники дістали тіло 16-річного юнака.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах