У Кривому Розі після пластичної операції померла 22-річна дівчина – ЗМІ

У Кривому Розі після пластичної операції померла 22-річна дівчина -

У Кривому Розі після пластичної операції померла 22-річна дівчина - фото: freepik.com

Події
25 червня 2023 17:55

У Дніпропетровській області 22-річна дівчина померла через декілька днів після пластичної операції на грудях. Родина звинувачує у її смерті хірурга місцевої лікарні.

Мама дівчини Світлана Миколаївна розповіла, що після операції у дівчини були болі в грудях. Проте лікар сказав, що таке буває і це пройде, повідомляють "Свої. Кривий Ріг". Після виписки лікарню дівчина покидала на інвалідній колясці. Самостійно пересуватися вона не могла. Потім її знову поклали до медзакладу, де, за словами жінки, хірург провів операцію на одній груді.

- Він вважав, що там є якісь виділення, але їй це не допомогло. ЇЇ кололи всім, чим можна. Наступного дня впав тиск, органи почали відмовляти. Буквально п'ять хвилин і її забрали. Вже було пізно, – каже жінка.

Дівчина померла після пластичної операції -Дівчина померла після пластичної операції - фото: svoi.kr.ua

Матір каже, донька нічим не хворіла. Світлана Миколаївна озвучує різні версії смерті: можлива інтоксикація, реакція через препарати чи бактерицидна паличка. Результати розтину поки невідомі.

Журналісти намагалися зв’язатися з пластичним хірургом, але слухавку взяла його адміністраторка та повідомила, що у нього немає часу на коментар.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах