У Дніпропетровській області онук вбив бабусю, яка не дала йому грошей

У Дніпропетровській області онук вбив бабусю, яка не дала йому грошей -

У Дніпропетровській області онук вбив бабусю, яка не дала йому грошей - фото умовне: odessa-life.od.ua

Події
23 червня 2023 11:26

У Павлограді затримали 37-річного чоловіка. Його підозрюють у вбивстві власної бабусі.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, злочин стався у четвер, 22 червня, в одній з квартир у багатоповерхівці по вулиці Полтавській у Павлограді. Чоловік вимагав гроші у своєї 83-річної бабусі, але вона відмовила. Він побив жінку, а потім декілька разів вдарив її ножем. Від отриманих травм бабуся померла. Чоловік зачинив квартиру та пішов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тіло вбитої знайшла її донька, яка і звернулася у поліцію. На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з'ясували, що бабуся та її 37-річний онук жили разом у квартирі. Впродовж години правоохоронці встановили його місце перебування та затримали. Знаряддя злочину вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчий повідомив чоловіку про підозру у вбивстві. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, що учора у Дніпропетровській області біля Новомосковська внаслідок ДТП загорівся легковий автомобіль. До Служби порятунку надійшло повідомлення, що горів автомобіль, який з’їхав з дороги у кювет.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах