Постраждав чоловік: окупанти обстріляли Дніпропетровську область

Постраждав чоловік: окупанти обстріляли Дніпропетровську область -

Постраждав чоловік: окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
20 червня 2023 09:25

Російські війська продовжують обстрілювати територію Дніпропетровської області. Під ударом знову був Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що вдень 19 червня російська армія вдарила по Нікополю з важкої артилерії. Унаслідок атаки постраждав 73-річний чоловік. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область -Окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Через ворожу атаку були пошкоджені 16 приватних будинків, дві господарські споруди знищені, ще дев’ять – побиті. Понівечені й газопровід та лінія електропередач.

Є руйнування -Є руйнування - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У ніч на 20 червня окупанти відкрили вогонь по Мирівській громаді, що також у Нікопольському районі. По населених пунктах вдарили з важкої артилерії. Обійшлося без жертв. Рятувальники обстежують місцевість – встановлюють наслідки обстрілу.

В інших громадах ніч пройшла спокійно, зазначив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під контролем ЗСУ, запевнив Олександр Вілкул. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку втрати противника за добу вбитими та пораненими складають більше двох рот.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах