Ракетний удар по будинку на Перемозі: що зараз відбувається на місці трагедії

Ракетний удар по будинку на Перемозі: що зараз відбувається на місці трагедії -

Ракетний удар по будинку на Перемозі: що зараз відбувається на місці трагедії - фото: dniprorada.gov.ua

Події
17 червня 2023 13:16

У Дніпрі продовжують відновлювати будинок на житловому масиві Перемога, в який 14 січня вдарила російська ракета. Зокрема наразі підрядна компанія відновлює стіну.

У міській раді розповіли, що у день трагедії у корпусі №6 уламки ракети пошкодили фасад будинку. Через це стіну у двох квартирах на другому та третьому поверхах вигнуло дугою. 

У момент вибуху мешканка Світлана Іванова якраз була вдома з двома доньками 10 та 14 років. Вона розповіла, що постраждала стіна у кімнаті її доньок. Наразі її ремонтують спеціалісти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі ремонтують стіни у будинку на Перемозі -У Дніпрі ремонтують стіни у будинку на Перемозі - фото: dniprorada.gov.ua

Підрядники вже перейшли до укріплення цієї стіни і розпочали підготовку до бетонування. З початку цю стіну та пошкоджену ділянку оглянула експертна комісія. Вона надала рекомендації, як її покроково відновити, аби загальна конструкція будинку була безпечною для проживання. Після цього виконали проєктні прорахунки, далі провели тендер та знайшли підрядну компанію, яка зможе виконати роботу. Загалом планують завершити роботи за тиждень.

Роботи продовжуються -Роботи продовжуються - фото: dniprorada.gov.ua

У будинку також планують замінювати труби опалення на нові. Вони проходять через інші квартири і деякі люди відмовляються, щоб у них проводили роботи.

У міській раді зазначили, що у Дніпрі це перший випадок, коли у будинку потрібно демонтувати частину будівлі, коли в іншій частині проживають люди. Тому це питання вимагає більше часу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах