У Криворізькому районі поліцейські патрулюють прибережну зону: з чим це пов'язано

У Криворізькому районі поліцейські патрулюють прибережну зону: з чим це пов'язано -

У Криворізькому районі поліцейські патрулюють прибережну зону: з чим це пов'язано - фото: t.me/gunpvdp

Події
17 червня 2023 11:02

Правоохоронці патрулюють прибережну зону Каховського водосховища у Дніпропетровській області. Це необхідно, щоб запобігти незаконним археологічним розкопкам.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, у зв’язку з підривом Каховської ГЕС та подальшим обмілінням Каховського водосховища було прийнято рішення про залучення щоденно груп правоохоронців для патрулювання узбережжя на території сіл Мар’янське та Грушівка Криворізького району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські слідкують за громадським порядком, контролюють безпеку на  узбережжі, а також запобігають здійсненню розкопок "чорними археологами" та вчиненню правопорушень. За словами місцевих мешканців, при створенні Каховського водосховища на цій території були затоплені два поселення та пам’ятники 200-річної давнини.

Поліція патрулює узбережжя Каховського водосховища -Поліція патрулює узбережжя Каховського водосховища - фото: t.me/gunpvdp

У поліції попереджають, що територія обмілілого водосховища може містити небезпечні предмети. Батьків закликають не допускати дітей на узбережжя, щоб не наражати їх на небезпеку. Стосовно людей, які намагатимуться проводили незаконні розкопки, буде прийняте законне рішення відповідно до чинного законодавства.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах