У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку

У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 12-ріну дівчинку -

У Дніпропетровській області чоловік зґвалтував 12-ріну дівчинку - фото: insider-media.net

Події
12 червня 2023 12:16

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який зґвалтував 12-річну дівчинку. Йому повідомили про підозру.

За даними слідства, злочин стався на одній із вулиць Синельникова. Чоловік зайшов у будинок, де колись жив його знайомий. Проте наразі помешкання винаймає інша родина з дітьми, повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік пересвідчився, що вдома немає дорослих. Потім він схопив 12-річну дівчину та затягнув до іншої кімнати. У цей час вдома також був молодший хлопчик – він вибіг на вулицю та сховався. Чоловік за допомогою сили зґвалтував дівчинку. Сусіди почули крик дитини, викликали поліцію та прибігли на місце.

Правоохоронці затримали чоловіка. Йому повідомили про підозру за фактом згвалтування малолітньої дитини. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Наразі йому обрано безальтернативний запобіжний захід тримання під вартою.

Нагадаємо, що вчора вдень російські війська обстріляли Нікополь у Дніпропетровській області. Внаслідок цього був пошкоджений гуртожиток, де живуть переселенці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах