У Дніпрі діяла схема з привласнення квартир померлих

У Дніпрі діяла схема з привласнення квартир померлих -

У Дніпрі діяла схема з привласнення квартир померлих - фото: freepik.com

Події
08 червня 2023 12:12

У Дніпрі будуть судить вісьмох учасників злочинної організації, які привласнили нерухомість померлих на десять мільйонів гривень.

 За даними слідства, учасники злочинної групи з червня 2021 по серпень 2022 року оформлювали на підставних або неіснуючих осіб квартири у Дніпрі. Ця нерухомість належала померлим людям і не була оформлена як спадщина належним чином.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому учасники злочинної організації використовували підроблені документи. Їх виготовляли на орендованій квартирі. Після цього нерухомість продавали. Гроші, отримані від продажу майна, вони привласнювали та розподіляли між собою.

У такий спосіб вони заволоділи правом власності на дев’ять квартир померлих громадян. За їх продаж отримали понад десять мільйонів гривень.

За клопотанням прокурора суд наклав арешт на особисте нерухоме майно обвинувачених. А також на деякі незаконно відчужені квартири потерпілих. До суду скерували обвинувальний акт стосовно керівника та сімох учасників злочинної організації за фактами шахрайського заволодіння об'єктами нерухомості та підроблення документів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах