У Дніпрі під час пожежі у дев’ятиповерхівці постраждала жінка

У Дніпрі під час пожежі у дев’ятиповерхівці постраждала жінка -

У Дніпрі під час пожежі у дев’ятиповерхівці постраждала жінка - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
01 червня 2023 09:56

Учора ввечері, 31 травня, у Дніпрі сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Унаслідок цього постраждала жінка.

Пожежа виникла близько 18:45 у квартирі на останньому поверсі дев’ятиповерхівки на вулиці Володимира Антоновича у Чечелівському районі. За викликом негайно направили чергові відділення дніпровських рятувальників у складі трьох відділень, повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вогнеборці з'ясували, що горів балкон на дев’ятому поверсі та вогонь охопив спальну кімнату оселі. Внаслідок пожежі сходова клітина була у диму. До медиків звернулася 55-річна жінка. Вона скаржилася на запаморочення голови. Зі слів постраждалої, вона є власницею квартири, в якій виникла пожежа. Жінка встигла покинути палаючу оселю до прибуття рятувальників. Її  госпіталізували до медичного закладу з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння.

Рятувальники загасили пожежу та ретельно обстежили дах будинку, задля запобігання займання елементів покрівлі та горища. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, меблі та балкон квартири. Загальна площа квартири склала приблизно вісім квадратних метрів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах