Ворог обстріляв Дніпропетровську область: що відомо

Ворог обстріляв Дніпропетровську область: що відомо -

Ворог обстріляв Дніпропетровську область: що відомо - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
01 червня 2023 09:12

Російські війська продовжують обстрілювати територію Дніпропетровської області. Під ударом знову були населені пункти Нікопольського району.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що вчора, 31 травня, окупанти обстріляли Марганецьку громаду Нікопольського району з важкої артилерії. Обійшлося без загиблих та постраждалих. Наслідки атаки з’ясовують рятувальники. Вони обстежують уражені території.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ніч на 1 червня у Дніпропетровській області минула спокійно. Але вранці ворог знову атакував населені пункти. На Марганецьку громаду агресор спрямував важку артилерію.  Випустив майже два десятки снарядів. Наслідки атаки уточнюються.

В інших громадах Дніпропетровщини ніч минула спокійно, запевнив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Що стосується ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під контролем ЗСУ, зазначив Олександр Вілкул. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують наносити удари по зосередженню живої сили та техніки ворога. Втрати противника за добу – майже дві роти. Знищено та пошкоджено 10 одиниць військової техніки окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах