Загинула жінка і 10 людей постраждали: подробиці обстрілу Дніпропетровської області

Загинула жінка і 10 людей постраждали: подробиці обстрілу Дніпропетровської області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Загинула жінка і 10 людей постраждали: подробиці обстрілу Дніпропетровської області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
30 травня 2023 09:27

У понеділок, 29 травня, російські війська обстріляли Дніпропетровську область. Ворожі снаряди прилетіли в одну з громад Синельниківського району.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що окупанти вдарили по Покровській громаді. Унаслідок обстрілу були зруйновані два приватні будинки, ще 30 – потрощені. Побиті магазин і заправка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Десятеро людей отримали поранення – їх госпіталізували. Серед постраждалих є 11-річний хлопчик. Троє людей перебувають у важкому стані. Решта – у стані середньої тяжкості. У людей вогнепальні поранення, переломи, рублені рани та черепно-мозкові травми. Більшість постраждалих "швидкі" доправили до лікарень Запорізької області. Через ворожу атаку загинула 51-річна жінка.

Окрім Синельниківського району, вчора ворог обстріляв Нікопольський район. Удар з важкої артилерії стався вже надвечір. Прилетіло по Марганецькій громаді. Минулося без постраждалих. На місці працюють рятувальники. Вони обстежують територію та з’ясовують наслідки атаки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах