У Дніпрі під час трауру влаштували гучну вечірку з салютами

У Дніпрі під час трауру влаштували гучну вечірку з салютами -

У Дніпрі під час трауру влаштували гучну вечірку з салютами - фото: dnepr.express

Події
28 травня 2023 10:55

У суботу, 27 травня, поки у Дніпрі тривав траур за загиблими внаслідок ракетного удару по лікарні, в одному з ресторанів влаштували гучну вечірку.

Увечері жителі житлового масиву Сонячний помітили дим та почули постріли чи вибухи піротехніки. Відвідувачі одного з закладів вели себе шумно та веселились, повідомляє "Дніпро оперативний".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому під час повітряної тривоги вечірка продовжувалася. Також учасники запускали салюти. Згодом на місце події приїхали представники територіального центру комплексування та поліцейські. Попередньо, усім учасникам (приблизно 20 людей) вручили повістки. До адміністративної відповідальності притягнули трьох людей, які використовували піротехніку.

На місце приїхали поліцейських -На місце приїхали поліцейських - фото: dnepr.express

Учасників вечірки затримали -Учасників вечірки затримали - фото: dnepr.express

Нагадаємо, що 26 травня російські війська обстріляли одну з лікарень у Дніпрі. Внаслідок удару постраждали більше 30 людей, а загинули четверо людей. Дісталося і тваринам у найближчій ветклініці. На місці прильоту виникли сильні пожежі.

Що стосується руйнувань, то загалом за підсумками масованої ракетної атаки вночі та денного обстрілу – у місті понад тисяча вибитих вікон: в амбулаторіях, житлових будинках, у школах та дитсадках, у корпусі стадіону та у дитячих позашкільних закладах, у низці інфраструктурних та торгових об'єктів. Пошкоджено дахи та комунікації, приватне майно людей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах