Глава СБУ розповів про російську агентурну мережу "Серб" у Дніпропетровській області

Глава СБУ розповів про російську агентурну мережу "Серб" у Дніпропетровській області -

Глава СБУ розповів про російську агентурну мережу "Серб" у Дніпропетровській області - фото: file.liga.net

Події
27 травня 2023 10:21

Голова СБУ Василь Малюк розповів про російську агентурну мережу "Серб", яка була організована у Дніпропетровській області. Вони були причетні до ракетних обстрілів.

Так, для проекту Дмитра Комарова Малюк розповів, що до мережі входило семеро людей. Вони вдавали з себе волонтерів і виходили на військових. Захисники були впевнені, що спілкуються з людьми, які підтримують ЗСУ, але насправді це були агенти, які отримували потрібні дані. Зловмисники збирали інформацію про військових та цивільних. Також організовували ракетний обстріл Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

СБУ групу агентів "Серб" викрила. Вони добровільно погодилися надавати інформацію про розташування об'єктів енергетичної та критичної інфраструктури Дніпра. Також агенти передавали росіянам координати, які використовували для підготовки та здійснення ракетних ударів по місту. Після обстрілів вони відвідували місця прильотів, щоб встановити наслідки повітряних атак та повторно їх скоригувати.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах