Уночі окупанти атакували Дніпропетровську область безпілотниками

Уночі окупанти атакували Дніпропетровську область безпілотниками -

Уночі окупанти атакували Дніпропетровську область безпілотниками - фото умовне: defence-ua.com

Події
21 травня 2023 09:16

У Дніпропетровській області наші військові вночі збили безпілотники, які запустили російські окупанти.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що ворог спрямував на область безпілотні літальні апарати. Військові з повітряного командування "Схід" збили всі безпілотники.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що БПЛА збили над Синельниківським та Павлоградським районами. Решта ночі в регіоні минула спокійно – без надзвичайних подій та обстрілів.

На ранок окупанти вдарили з важкої артилерiї по Нiкопольському району. Росіяни поцілили по Мирівській громаді. Люди не постраждали. Наслiдки атаки уточнюються.

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України, повідомив Олександр Вілкул. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують наносити удари по зосередженню живої сили та військової техніки ворога. Знищено та пошкоджено 31 одиницю військової техніки окупантів. За інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти продовжують вести оборонні дії та обстрілюють мирні населені пункти на правому березі Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах