Як минула ніч на 13 травня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 13 травня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 13 травня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
13 травня 2023 09:29

Ніч на 13 травня у Дніпропетровській області минула спокійно.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, обстрілів вночі на Дніпропетровщині не зафіксовано.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Дякую нашим Силам оборони за ніч без обстрілів на Дніпропетровщині. За ранкову тишу й боротьбу на фронті. Йдемо в новий день з надією, – написав Сергій Лисак.

На ранок ситуація на Дніпропетровщині стабільна та контрольована.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під контролем ЗСУ. Підрозділи українських військ і артилерії виконують контрбатарейну боротьбу і роботу по плановим цілям. Так, вони знищили та пошкодили 25 одиниць ворожої техніки. Ворог продовжує обстрілювати мирні населені пункти на правому березі річки Дніпро. Страждають населені пункти Херсонської області. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ. 

Нагадаємо, у Дніпропетровській області СБУ викрила двох ворожих агітаторів, які в соцмережах поширювали російську пропаганду та мріяли про "руський мір". Як повідомили в пресслужбі СБУ Дніпропетровської області, одним з колаборантів виявився мешканець Кривого Рогу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах