Історія 22-річної медсестри з Маріуполя, яка допомагає рятувати поранених бійців у Дніпрі

Історія 22-річної медсестри з Маріуполя, яка допомагає рятувати поранених бійців у Дніпрі

Історія 22-річної медсестри з Маріуполя, яка допомагає рятувати поранених бійців у Дніпрі - фото: facebook.com/rsa

Події
12 травня 2023 15:01

Гендиректор лікарні імені Мечникова у Дніпрі Сергій Риженко розповів про медсестру з Маріуполя, яка зараз разом з іншими медиками рятує поранених бійців.

Вікторії Чеботок 22 роки. До повномасштабного вторгнення працювала медсестрою у Маріуполі. Після початку війни під обстрілами разом з нареченим виїхала до Дніпра. Тут влаштувалася на роботу у лікарню імені Мечникова. Про це Сергій Риженко розповів на своїй сторінці у Facebook. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У лікарні медсестра робить перев’язки, маніпуляції, годує, слухає та підбадьорює героїв, які отримали важкі поранення. Вдома у Маріуполі на неї чекають батьки та бабуся.

– Вона працює медсестрою в самій важкій реанімації Мечникова № 1, де рятують тисячі життів. Чекає перемоги, щоб побачити і обійняти своїх батьків. А зараз головне – перестелити, зробити перев’язки, маніпуляції, нагодувати та вислухати героя. Подяка всім, хто цінує важку роботу медичної сестри. Ці години милосердя безцінні, – написав Сергій Риженко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах