У Дніпрі сталася смертельна пожежа в багатоповерхівці

У Дніпрі сталася смертельна пожежа в багатоповерхівці

У Дніпрі сталася смертельна пожежа в багатоповерхівці - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
12 травня 2023 10:08

Сьогодні зранку, 12 травня, у Дніпрі сталася пожежа у квартирі. Загинув чоловік.

Пожежа сталася о 05:01 на проспекті Івана Мазепи Новокодацького району. Там горіла трикімнатна квартира на другому поверсі п’ятиповерхового будинку. З вікна було видно дим. На місце викликали рятувальників, пише ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По прибуттю рятувальники встановили, що полум’я охопило спальну кімнату та почало розповсюджуватись по всій площі оселі. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили чоловіка без свідомості. Його винесли з квартири та передали медикам. На жаль, він помер.

Займання загасили о 05:51. Вогонь пошкодив домашні речі, меблі та внутрішнє облицювання стін квартири. Загальна площа пожежі склала 4 квадратні метри.

У Дніпрі горіла квартираУ Дніпрі горіла квартира - фото: facebook.com/MNSDNE

Нагадаємо, в ніч на 12 травня армія РФ чотири рази обстріляла Нікопольський район Дніпропетровської області. Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, під ворожий вогонь потрапили Нікополь, Червоногригорівська та Марганецька громади. Окупанти вдарили по населеним пунктам з важкої артилерії. Люди не постраждали. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах