У Дніпрі на набережній видаляють вандальні написи

У Дніпрі на набережній видаляють вандальні написи -

У Дніпрі на набережній видаляють вандальні написи - фото: dniprorada.gov.ua

Події
05 травня 2023 14:14

Комунальники видаляють вандальні написи, які невідомі залишили на об’єктах благоустрою у Дніпрі. Кожного року доводиться очищувати стіни на набережній.

Головний спеціаліст комунального підприємства "Управління контролю за благоустроєм міста" Олег Брожак розповів, що працівники КП разом з представниками інспекції з питань благоустрою постійно проводять рейди з виявлення вандальних написів і графіті. Вони вживають заходів щодо їхнього усунення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо вдається застати людину, яка залишає такі написи, то з нею проводять роз’яснювальну роботу, а також складають адміністративний протокол. Часто такі незаконні дії фіксують на фасадах будівель та огорожах.

Набережну від вандальних написів очищають піскоструминним методом. Так, у компресор під тиском подається повітря і піскоструєм видувається на стіну. Пісок розбиває фарбу.

Нагадаємо, що у Дніпрі продовжують приводити до ладу зони відпочинку, готуючи їх до літнього сезону. Нещодавно комунальники ремонтували "Котобус" у сквері Металургів. Він теж постраждав через дії вандалів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах