У Дніпрі чоловік стрибнув з Амурського мосту: що з ним

 У Дніпрі чоловік стрибнув з Амурського мосту: що з ним

У Дніпрі чоловік стрибнув з Амурського мосту: що з ним - фото: ua.igotoworld.com

Події
03 травня 2023 15:42

Вчора, 2 травня, у Дніпрі чоловік стрибнув з Амурського мосту. На щастя, його врятували.

Подія сталася близько 14:00. Очевидці повідомили правоохоронцям, що з Амурського мосту стрибнула людина. На місце на службовому катері прибули патрульні роти з обслуговування водних об'єктів. Вони підняли чоловіка на борт катеру та доправили його до берегу. Про це повідомили в патрульній поліції Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події також приїхали медики "швидкої". Вони констатували у 27-річного чоловіка переохолодження та госпіталізували його до лікарні.

Нагадаємо, сьогодні зранку, 3 травня, у Дніпропетровській області на трасі сталася смертельна аварія. ДТП сталася близько 08:11 ранку на дорозі М-30 неподалік селища Новоселівка Новомосковського району. Там водій легковика Renault Logan не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою Scania. Загиблого чоловіка діставали з авто рятувальники. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах