Над Дніпропетровською областю збили розвідувальний БпЛА окупантів (фото)

Над Дніпропетровською областю збили розвідувальний БпЛА окупантів (фото)

Над Дніпропетровською областю збили розвідувальний БпЛА окупантів (фото) - фото: уoutube.com/@EspresoTv

Події
03 травня 2023 14:49

Сьогодні вдень, 3 травня, у мережі повідомляли, що в Дніпропетровській області працює ППО та чутно вибухи. Стало відомо, що сталося.

Над Дніпропетровщиною помітили розвідувальний БпЛА. Його збили військові повітряного командування "Схід" в районі селища міського типу Миколаївка Дніпровського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Сьогодні вдень в районі Миколаївки Дніпровського району підрозділом повітряного командування "Схід" збито ще однин БПЛА. На цей раз типу "Картограф", – йдеться в повідомленні повітряного командування "Схід" в Facebook.

Там також показали фото уламків збитої ворожої цілі.

Військові збили розвідувальний БпЛАВійськові збили розвідувальний БпЛА - фото: facebook.com/pvkshid

"Картограф" – засекречений російський розвідувальний БпЛА"Картограф" – засекречений російський розвідувальний БпЛА - фото: facebook.com/pvkshid

"Картограф" – засекречений російський розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс із сімейства "Птеро". Ззовні він схожий на літальний апарат сімейства "Орлан", але має відмінності: камера з 12 об'єктивами та синій колір корпусу літального апарату. Про це повідомляє "Вікіпедія". 

Нагадаємо, вчора, 2 травня, окупанти обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. Ворог з безпілотників та важкої артилерії поцілив по трьох населених пунктах у Червоногригорівській, Покровській та Марганецькій громадах.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах