У Дніпрі замість кур'єра їжі з McDonald's може приїхати воєнком

У Дніпрі замість кур'єра їжі з McDonald's може приїхати воєнком - фото

У Дніпрі замість кур'єра їжі з McDonald's може приїхати воєнком - фото - фото: provce.ck.ua

Події
29 квiтня 2023 13:08

У Дніпрі нещодавно відкрилася частина ресторанів McDonald's. Їжу можна купити лише у закладах, адже доставка McDelivery через Glovo та Bolt Food ще не працює. Так, деякі мешканці вирішили впровадити нову послугу і самі за гроші привозити бургери на відповідну адресу.

Одне з таких оголошень розмістили на ОЛХ. Там зазначили, що доставляють їжу з McDonald's за 30-40 хвилин в районі вокзалу. Коштує така послуга 250 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так як у перший день після відкриття McDonald's в чергах біля закладів роздавали повістки, в оголошенні заохочують: "І БігМак з’їж і повістку не отримаєш".

Згодом у соцмережах стали повідомляти, що авторами цих оголошень можуть бути самі працівники ТЦК, які приїжджають за вказаною адресою. Тому мешканців Дніпра закликали не користуватися ними. 

У Дніпрі з'явилася нова послуга з доставки У Дніпрі з'явилася нова послуга з доставки

Нагадаємо, 25 квітня, у Дніпрі відкрили частину ресторанів мережі Mcdonald's. Зранку біля закладів зібралися великі черги людей, які хотіли поласувати довгоочікуваним фастфудом. О 09:00 відвідувачів потрохи почали запускати в ресторани. Робили це невеликими групами, аби не створювати натовп. 

Графік роботи ресторанів McDonald's у Дніпрі: з 07:00 до 22:00. Варто зазначити, що під час повітряної тривоги заклади зачиняються та не обслуговують гостей. Доставка McDelivery через Glovo та Bolt Food має запрацювати в повному обсязі на початку травня. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах