У Дніпрі винесли вирок чоловіку, який позбавив волі двох дітей

У Дніпрі винесли вирок чоловіку, який позбавив волі двох дітей -

У Дніпрі винесли вирок чоловіку, який позбавив волі двох дітей - фото: proslo

Події
27 квiтня 2023 17:46

У Дніпрі п’ять років за гратами проведе чоловік, який позбавив волі двох маленьких дівчаток. Апеляційний суд залишив його вирок без змін.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, прокурори відстояли в суді апеляційної інстанції вирок жителю Дніпра за фактом незаконного позбавлення волі та викрадення двох малолітніх дітей. Його засуджено до 5 років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інцидент стався у Синельниківському районі у жовтні минулого року. Прокурори у суді довели, що чоловік у під’їзді багатоповерхівки підійшов до дівчаток віком чотири та сім років. Під вигаданим приводом показати цуценя він запросив їх до покинутого будинку. Погрожуючи побиттям, чоловік зв’язав руки старшій дитині. Скориставшись тим, що нападник відволікся, чотирирічна дівчинка втекла додому. Вона розповіла про все батькам, які викликали поліцейських.

Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію прокурорів, залишив без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, а вирок суду першої інстанції – без змін. Чоловік був раніше неодноразово судимий, у тому числі за злочин проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітньої.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах