У Дніпропетровській області авто збило 5-річну дівчинку: дитина у реанімації

У Дніпропетровській області авто збило 5-річну дівчину: дитина у реанімації -

У Дніпропетровській області авто збило 5-річну дівчину: дитина у реанімації - фото: dnepro.net

Події
27 квiтня 2023 16:42

У Кам’янському автомобіль збив маленьку дівчинку, яка переходила дорогу разом з батьками. Водій був у нетверезому стані.

ДТП сталася вчора, 26 квітня, близько 17:50 на проспекті Ювілейному. Так, 26-річний водій ВАЗ проїхав на червоний сигнал світлофора. На пішохідному переході він збив п’ятирічну дівчинку, яка з батьками йшла на зелений сигнал світлофора. Чоловік був у нетверезому стані.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у Кам’янському районному управлінні поліції, дитина отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у реанімацію Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні.

Правоохоронці затримали водія. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Момент аварії потрапив на камери відеоспостереження. На них можна побачити, як водій наїхав на дитину, яку від удару підкинуло на капот, а потім вона впала на асфальт.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах