У Дніпрі будуть судити учасників наркосиндикату: що їм загрожує

У Дніпрі будуть судити учасників наркосиндикату: що їм загрожує -

У Дніпрі будуть судити учасників наркосиндикату: що їм загрожує - фото: dbr.gov.ua

Події
25 квiтня 2023 15:48

У Дніпрі завершили досудове розслідування щодо учасників банди, які у промислових масштабах виготовляли та продавали метамфетамін. Обвинувальний акт напривили до суду.

У Державному бюро розслідувань розповіли, що мешканець Дніпра організував виробництво та продаж наркотиків. До угруповання він залучив приблизно десять людей. Двоє правоохоронців «кришували» злочинну діяльність, інші учасники відповідали за виробництво та продаж наркотиків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Речовини для виготовлення метамфетаміну завозили в Україну з однієї з арабських країн дві жінки-учасниці угруповання. Нарколабораторію обладнали на території місцевої човнової станції у Дніпрі. Готові наркотики розповсюджували через так звані закладки у місті та населених пунктах регіону. Щомісячний прибуток наркоділків складав 10 мільйонів гривень.

Сім учасників угруповання, у тому числі й організатор, затримані та перебувають під вартою. Вони обвинувачуються в участі у злочинній організації, незаконному виробництві та збуті наркотичних засобів, а також контрабанді наркотичних засобів. Ще троє фігурантів знаходяться у розшуку. Санкції статей передбачають покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах