У Дніпрі врятували військового з кулею у голові

У Дніпрі врятували військового з кулею у голові -

У Дніпрі врятували військового з кулею у голові - фото: facebook.com/rsa010963

Події
24 квiтня 2023 14:50

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова рятують військових та цивільних, які отримали важкі травми.

Головлікар Сергій Риженко розповів про порятунок військового із Харківської області. Руслан жив у п’яти кілометрах від російського кордону. Його батьки померли рано, а тому виховувала близька рідні. 24 лютого минулого року чоловік опинився в окупації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протягом двох тижнів, оминаючи блокпости та мінні поля, Руслан вийшов з окупованої території. Там він добрався до першого військкомату та записався добровольцем на фронт. 10 квітня цього року у Донецькій області чоловік отримав важке поранення в голову. Куля та уламки потиличної кістки залетіли глибоко в головний мозок.

Кращі нейрохірурги лікарні Мечникова провели складну операцію за допомогою сучасного нейрохірургічного мікроскопу – видалили кулю та уламки потиличної кістки з голови.

Руслан прийшов в свідомість, завтра їде на реабілітаційне лікування. У цей час він згадує про жінку і про дитину. І хоче одного – повернутись до дому, щоб дитина не зосталась сиротою, бо каже, що це страшніше кулі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах