У Кривому Розі чоловік погрожував підірвати гранату (відео)

У Кривому Розі чоловік погрожував підірвати гранату -

У Кривому Розі чоловік погрожував підірвати гранату - фото: dp.npu.gov.ua

Події
23 квiтня 2023 10:52

У Дніпропетровській області правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату.

У п’ятницю, 21 квітня, близько 16:45 до поліції зателефонував чоловік. Він погрожував підірвати гранату. На місце події прибуло керівництво ГУНП у Дніпропетровській області, Криворізького РУП, відділення поліції №7 та спецпризначенці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці розпочали перемовини з чоловіком. З ним розмовляли близько трьох годин. Після цього чоловік добровільно віддав боєприпас. Його потім затримали.  З місця події вилучили речові докази. Також обшукали будинок, розповіли у ГУНП у Дніпропетровській області.

Чоловік погрожував підірвати гранату у Кривому Розу -Чоловік погрожував підірвати гранату у Кривому Розу - фото: dp.npu.gov.ua

За цим фактом правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Вирішується питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру. Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що російські окупанти обстріляли територію Дніпропетровської області. Учора пізно ввечері російські війська завдали удару по Марганецькій громаді. Для цього вони застосували безпілотник. З нього скинули вибуховий снаряд.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах