У Дніпропетровській області тиждень розшукують двох 14-річних дівчат (оновлено)

У Дніпропетровській області тиждень розшукують двох 14-річних дівчат

У Дніпропетровській області тиждень розшукують двох 14-річних дівчат - фото: facebook.com/пошуково-рятувальний загін "Мілена"

Події
22 квiтня 2023 15:09

У Дніпропетровській області тиждень тому зникли дві 14-річні дівчинки. Мешканців області просять допомогти в пошуках.

Пляка Аделіна та Подситнік Аліна 14 квітня пішли з дому в селі Мар’ївка Синельниківського району і досі не повернулися. Де зараз перебувають підлітки – невідомо, повідомили в пошуково-рятувальному загоні "Мілена". 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пляка Аделіна зростом 162 сантиметри. Вона має середню статуру, коротке темне волосся та карі очі. Коли вийшла з дому, була одягнена в темну куртку та спортивні штани. Також дівчина має шрами від порізів на лівій руці.

Подситнік Аліна зростом 164 сантиметри та має худорляву статуру. У дівчини темне волосся та карі очі. Була одягнена в темну куртку та темні штани.

У Дніпрі шукають 14-річну Подситнік АлінуУ Дніпрі шукають 14-річну Подситнік Аліну - фото: facebook.com/"Милена"

Зниклі дівчата можуть знаходитися у Дніпропетровській та Запорізькій областях. Якщо ви бачили їх або знаєте, де можуть перебувати підлітки, повідомте про це за номерами: 38-068-777-0-112. Також можна звертатися до поліції на лінію "102". 

Оновлено в 17:41:

14-річну Пляку Аделіну вже знайшли. Дівчинка жертвою злочину не стала. З нею все добре. Пошуки Подситнік Аліни ще тривають. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах