Брати Борисенко з Дніпра розповіли, чому не пішли на фронт і чим займаються зараз

Брати Борисенко з Дніпра розповіли, чому не пішли на фронт і чим займаються зараз

Брати Борисенко з Дніпра розповіли, чому не пішли на фронт і чим займаються зараз - фото: tsn.ua

Події
22 квiтня 2023 14:40

Олександр та Володимир Борисенко з Дніпра отримали шалену славу завдяки участі в "Українській Фабриці Зірок 3". Згодом їх популярність притихла і вони зовсім зникли з поля зору. Майже через 15 років брати дали велике інтерв’ю, у якому розповіли, чим займаються, як живуть та чому не пішли воювати.

З братами Борисенко поспілкувався радіо та телеведучий Слава Дьомін, який виклав інтерв’ю на своєму каналі у Youtube. У вересні цього року близнюкам виповниться 31 рік.

Вова Борисенко зазначив, що зараз живе у Києві, працює креативним копірайтером та пов'язаний з рекламним бізнесом. Він також зізнався, що після початку повномашстабного вторгнення, йому приходила повістка. Проте на фронт чоловік не пішов через серйозне захворювання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– У мене є певна особливість здоров'я, яка не дає можливості йти воювати. У мене епілептичний синдром. Це не повний вид епілепсії. Епілептичний напад – це судома. У мене були напади. Я стою на обліку у лікаря, – сказав Вова Борисенко.

Щодо його брата Олександра, то він живе у Дніпрі і зараз залучений у монтаж новинних відеороликів. За його словами, повістку не отримував. Однак всеодно допомагає державі і зазначає, що у тилу він корисніший, ніж на фронті.

– Зараз я роблю відеоролики, спрямовані на новини та OSINT – пошук людей, коли у тебе є лише фотографія та ім'я людини. У цьому я відчуваю свою корисність, – прокоментував Саша Борисенко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах