У Дніпрі з 22 квітня змінюється схема руху деяких маршрутів громадського транспорту

У Дніпрі з 22 квітня змінюється схема руху деяких маршрутів громадського транспорту -

У Дніпрі з 22 квітня змінюється схема руху деяких маршрутів громадського транспорту - фото умовне: det-dnipro.dp.ua

Події
21 квiтня 2023 18:45

З суботи, 22 квітня, у Дніпрі деякі маршрути громадського транспорту будуть працювати за новими схемами руху. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт.

Як повідомили у міській раді, в районі перехрестя проспекту Металургів та вулиці Карла Роде і в районі будинку №110 по проспекту Металургів у напрямку вулиці Криворізької будуть асфальтувати трамвайні переїзди. Тому з 08:00 і до закінчення ремонтних робіт там буде перекрито проїзну частину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через це вносяться зміни у схему руху автобусного маршруту № 146-Б. Він курсуватиме по вулиці Київській з поворотом на вулицю Криворізьку. Трамваї № 15 курсуватимуть за скороченим маршрутом – до зупинки "вулиця Карла Роде".

Про відновлення руху транспорту за звичними маршрутами у міській раді повідомлять додатково.

Нагадаємо, що з 28 квітня рух Амурським мостом у Дніпрі буде повністю перекрито. Це пов’язано з проведенням поточного ремонту дорожнього покриття. Відповідне рішення вже підписав мер Борис Філатов. Їздити через міст зможуть тільки автобуси. Щодо електротранспорту, то трамвайні маршрути № 6 та № 9 не працюватимуть, а інші маршрути курсуватимуть за новою схемою.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах