Російські війська обстріляли Дніпропетровську область: що відомо

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область: що відомо -

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область: що відомо - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
17 квiтня 2023 09:37

У неділю, 16 квітня, окупанти обстріляли Дніпропетровську область з артилерії. Під ворожим прицілом опинився Нікопольський район.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, протягом дня росіяни двічі обстріляли Нікопольщину. З важкої артилерії окупанти випустили майже десяток снарядів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області росіяни обстріляли населені пункти -У Дніпропетровській області росіяни обстріляли населені пункти - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

За уточненою інформацією, під обстріли, окрім Нікополя, потрапила і Червоногригорівська громада. Рятувальники обстежують територію "прильотів". З’ясовують наслідки.

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів, що ніч на 17 квітня була тихою у всіх громадах Дніпропетровщини. Оголошували повітряну тривогу, але минулося без жодних обстрілів.

У цілому оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під повним контролем ЗСУ. Окупанти продовжують оборонні дії, повідомив Олександр Вілкул. Наші захисники здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. Наші підрозділи протягом минулого тижня завдавали точних ударів по районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах