Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровську область

Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровську область

Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото умовне: rbc.ua

Події
15 квiтня 2023 09:32

В ніч на 15 квітня окупанти обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, ворог з важкої артилерії поцілив по Мирівській громаді. Туди прилетіло 10 снарядів. На щастя, люди не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз на обстріляних територіях працюють рятувальники та правоохоронці. Вони з’ясовують наслідки обстрілу та фіксують злочини армії РФ.

На Криворізькому напрямку фронту ситуацію контролюють українські військові. Захисники роблять все, щоб знизити бойові спроможності ворога. Однак окупанти продовжують вести оборонні дії та обстрілюють мирні населені пункти на правому березі Дніпра. Зокрема, постраждали Степанівка, Антонівка Херсонської області та місто Херсон. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ. 

Нагадаємо, у прирічкових населених пунктах Дніпропетровської та Запорізької областей існує серйозна загроза підтоплення. Оголошено червоний та помаранчевий рівні небезпеки. Як повідомили в Українському гідрологічному центрі, 14-17 квітня на Дніпропетровщині через загрозу підтоплень оголошено червоний рівень небезпеки. Така сама ситуація спостерігається також у Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах