Окупанти тричі за день обстріляли Дніпропетровську область

Окупанти тричі за день обстріляли Дніпропетровську область -

Окупанти тричі за день обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
14 квiтня 2023 09:21

Російські війська продовжують обстрілювати населені пункти Дніпропетровської області. Під ударом знову опинився Нікопольський район.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, протягом 13 квітня окупанти три рази обстріляли Нікопольщину. З важкої артилерії ворог вдарив по Нікополю, Покровській та Червоногригорівській громадах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські війська атакували Дніпропетровську область -Російські війська атакували Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Унаслідок обстрілів є руйнування. Серйозних ушкоджень зазнало сільськогосподарське підприємство. Пошкоджена і п’ятиповерхова будівля, 11 приватних будинків та дев'ять господарських споруд, два газогони та три лінії електропередач. Місцеві жителі не постраждали.

Окупанти обстріляли Нікопольський район -Окупанти обстріляли Нікопольський район - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Ніч на 14 квітня у Дніпропетровській області минула спокійно, розповів голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. В громадах області не зафіксовано ворожих обстрілів.

Унаслідок обстрілів є руйнування -Унаслідок обстрілів є руйнування - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Люди не постраждали -Люди не постраждали - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем ЗСУ, зазначив Олександр Вілкул. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ і артилерії нанесли удари по зосередженню військової техніки та пункту управління противника. Втрати окупантів уточнюються.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах